Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udario u ogradu rotora

Autobus pao na automobil, vozač poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se jučer rano ujutro dogodila u Irskoj autobus se srušio na automobil pri čemu je vozač poginuo, a suputnica lakše ozlijeđena, objavili su irski mediji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pronađen vozač Tinjan: Pješak poginuo, vozač pobjegao Slika nije dostupna Vozio pod utjecajem alkohola Na biciklistu naletio vozač autobusa

Počele su dvije odvojene istrage o prometnoj nesreći koja se dogodila u Co Meathu u kojoj je poginuo 37-godišnji mještanin Cathal O’Leary. Poginuo je nekoliko trenutaka nakon što je napustio svoju kuću u Enfieldu, kada se autobus kompanije Eirann prevrnuo na njegovu Toyotu Landcruiser u 6,45. U vozilu je bila i njegova supruga.

Policija istražuju mogućnost da je autobus udario u ogradu rotora, preokrenuo se i pao na krov Toyote, a kompanija u čijem je vlasništvu bio autobus istražuje što se moglo dogoditi s njihovim vozilom da je izazvao prometnu nesreću. U autobusu koji je putovao iz Dublina u Einfield nije bilo putnika, a vozač je bio iskusan i tom je cestom vozio gotovo svaki dan, potvrdio je to glasnogovornik Eiranna. Vozač autobusa lakše je ozlijeđen te je prevezen u bolnicu u Blanchardstownu.

'Suputnica je bila vidno traumatizirana', rekao je istražitelj John Dunleavy. Pat i Miriam Daly koji žive samo nekoliko metara od mjesta na kojem se dogodila nesreća, rekli su kako su čuli glasan udar, a potom automobilsku trubu. Također su napomenuli kako se na tom mjestu u posljednjih nekoliko godina dogodilo nekoliko nesreća.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene