Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sačekuša u Kaštel Gomilici

Ukrali mu 50.000 eura i ranili ga u prsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U oružanom razbojstvu koje se dogodilo jutros oko 6,30 sati u Kaštel Gomilici ranjen je vlasnik mijenjačnice M.H. (48) te mu je ukradena veća svota novca, doznaje se od glasnogovornice splitske policije Marine Kraljević Gudelj.

Neslužbeno se doznaje da je ukradeno oko 50.000 eura, a policijske patrole blokirale su jutros veći dio Kaštela i Jadranske magistrale na tom području. Razbojstvo se dogodilo pred kućom M.H. u ulici Petra Zrinjskog, vlasnika mjenjačnice HI-MA u Kaštel Gomilici.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u tvornici oružja Propucao sebe i Amerikanca: Suvlasnik HS produkta prijavljen nakon nesreće Slika nije dostupna liječnici mu se bore za život U stanu u Splitu upucan i teško ozlijeđen mladić: Igrali su ruski rulet?

Njega su pred kućom dok je jutros odlazio na posao dočekala dvojica nepoznatih muškaraca te ga napala. U jednom trenutku jedan od razbojnika ispalio je hitac iz vatrenog oružja ozlijedivši M.H-a, a potom su oteli torbu s novcem koju je nosio u mjenjačnicu i pobjegli. Ozlijeđeni M.H. je vozilom Hitne pomoći prevezen u Klinički bolnički centar (KBC) Split. Još se ne zna o kakvim se ozljedama riječ, a također neslužbeno se doznaje da je M.H. ozlijeđen u prsa. Policija na mjestu napada obavlja očevid. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene