Policija dovodi osumnjičenog za ubojstvo u kuću u Gaćeleze
Policija dovodi osumnjičenog za ubojstvo u kuću u Gaćeleze Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell

U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom osumnjičenim za ubojstvo 57-godišnjaka.


Utvrđeno je da je osumnjičeni 30. svibnja oko 11 sati u Gaćelezima došao u kuću 57-godišnjeg susjeda, s kojim je u daljnjim rodbinskim odnosima. Oko 12 sati iz točno neutvrđenog razloga došlo je do međusobnog verbalnog, a potom i tjelesnog sukoba u kojemu su jedan drugome nanijeli više ozljeda po glavi i tijelu. Tada je osumnjičeni, s namjerom da ga ubije, 57-godišnjaku u predjelu leđa zadao smrtonosnu ubodnu ozljedu oštrim predmetom, od koje je 57-godišnjak na mjestu događaja preminuo, dok je osumnjičeni lakše ozlijeđen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.


 

Vezani članci Kokain Djed diler: Uhićen 78-godišnjak koji je preprodavao kokain George Floyd ''Oni će me ubiti, ne mogu disati'': Objavljen transkript posljednjih riječi Georga Floyda, koji je dozivao djecu i pokojnu majku