Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj ubojstva

Virovitica: Bivšoj supruzi podmetnuo požar i bombu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Virovitičko-podravska policija privela je na sud muškarca koji je bivšoj supruzi podmetnuo požar i eksplozivnu napravu od čije su detonacije lakše ozlijeđeni susjedi koji su gasili požar.

39-godišnji muškarac T.D. u petak je oko 23 sata na tavanu ljetne kuhinje u vlasništvu oca bivše supruge prvo podmetnuo požar a zatim na prozor spavaće sobe u produžetku kuhinje i bombu koja se aktivirala tijekom gašenja požara, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada Rusi moćnim oružjem otežavaju Ukrajincima na bojišnici Objavili i snimku VIDEO Rusija krenula u masovnu proizvodnju zastrašujućeg oružja: "Zapad nema pojma što se događa, mogu razoriti bilo koji europski grad"

Dvojica susjeda koji su lakše ozlijeđeni uslijed detonacije eksplozije, nakon liječničke obrade pušteni su kući. Muškaraca policija tereti za pokušaj ubojstva i izazivanje požara na štetu bivše supruge i njezinog oca te ga je privela u istražni centar bjelovarskog Županijskog suda. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene