Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Ubio ga stroj za baliranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Pisku pored Đakova stroj za baliranje slame usmrtio je 33-godišnjeg Peru Arlovića. Umirovljeni hrvatski branitelj otac je troje malodobne djece. Beživotno tijelo u valjku stroja za baliranje pronašao je njegov prijatelj na čijem je imanju pomagao.

Baliranje slame kobno je završilo za 33-godišnjeg Peru Arlovića. U polje je otišao oko podneva. Nekoliko sati kasnije na njivu je došao njegov prijatelj i pronašao upaljen traktor bez vozača.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća na radu Radni stroj prignječio i usmrtio radnika na rivi Slika nije dostupna Uređaj koji detektira emocije SUPERSTROJ će otkriti ako ste ljuti, sretni, uzbuđeni...

Pero je od djetinjstva radio na baliranju slame. Što ga je povuklo u valjak stroja, možemo samo nagađati. Trebao je danas liječniku u Zagreb s najmlađim djetetom. Zato je, pretpostavlja obitelj, i žurio. No, umjesto na put, troje djece ostajlo je bez oca.

Trenutak nepažnje ili nešto drugo utvrdit će obdukcija. Poljoprivredna mehanizacija zna biti itekako opasna, osobito ako se ne održava. Nesreće na selu vrlo su česte.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene