Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident na ulici

VIDEO Pokušao ubiti mladića pa umro nakon dolaska policije: Objavljeni detalji napada u Zagrebu

Aktualno Galerija Križanje Savske ceste i Vodnikove ulice - 3 Križanje Savske ceste i Vodnikove ulice - 3 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell Križanje Savske ceste i Vodnikove ulice - 2 Križanje Savske ceste i Vodnikove ulice - 2 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell Križanje Savske ceste i Vodnikove ulice - 1 Križanje Savske ceste i Vodnikove ulice - 1 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell Pokušaj ubojstva u Zagrebu - 2 Pokušaj ubojstva u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr +4 Pokušaj ubojstva u Zagrebu - 5 Galerija 1/9 >>
Na križanju zagrebačke Vodnikove ulice sa Savskom cestom pronađeno je tijelo muškarca u noći s utorka na srijedu.

Pronađeno je tijelo muškarca na pješačkom prijelazu, točnije na križanju u zagrebačkoj Vodnikovoj ulici sa Savskom cestom.

@izbjeglicaizbosne

Savska-Vodnikova

♬ original sound - .

Pročitajte i ovo Izraelski napadi na Gazu - 2 Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Gaza uskoro ostaje bez struje

"Policija je zaprimila dojavu o sukobu dvojice muškaraca na raskrižju Vodnikove i Savske ulice. Dolaskom na mjesto događaja, zatečena su dvojica muškaraca od kojih su jednog od njih građani svladali i zadržali.

Građani su naveli da su dvojica muškaraca prije dolaska policije trčala po cesti te da je svladani muškarac drugog muškaraca napao nožem i zadao mu ozlijede. Budući da je bio agresivan i da se pokušao udaljiti s mjesta događaja savladali su ga i potom pozvali policiju i hitnu medicinsku pomoć te su ga zadržavali do dolaska policije", izvijestila je zagrebačka policija.

Dodaju kako je svladani muškarac pružao otpor i pokušavao pobjeći pa su mu stavljene lisice. Za to vrijeme Hitna medicinska pomoć pružala je medicinsku pomoć ozlijeđenom muškarcu.

"U jednom trenutku, na mjestu događaja, policijski službenici su uočili da je napadač ostao bez svijesti, zbog čega su odmah od djelatnika Hitne medicinske pomoći, koji su bili prisutni na mjestu događaja, zatražili pružanje medicinske pomoći. Nakon pokušaja pružanja medicinske pomoći i neuspjele reanimacije liječnika Hitne medicinske pomoći konstatirana je smrt navedenog muškarca. Radi se o muškarcu starosti 30 godina", dodaju iz policije.

Ozlijeđeni muškarac, starosti 24 godine, prevezen je u Kliniku za traumatologiju te je utvrđeno da je lakše ozlijeđen iako ima više reznih rana po tijelu. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene