U srijedu prijepodne buknuo je požar u Rogoznici. Na terenu je trenutačno 35 vatrogasaca.

Galerija


U 9:45 ŽVOC Šibenik zaprimio je dojavu o požaru otvorenog prostora na lokaciji Zatoglav na području Rogoznice. Gori trava, nisko raslinje i borova šuma, a u intervenciji sudjeluju vozila i vatrogasci DVD-ova Brodarica-Krapanj, Primošten, Rogoznica, Grebaštica, JVP-a Šibenik te jedan protupožarni zrakoplov kanader.

Objavljuje DVD RogoznicaSrijeda, 28. srpnja 2021.
Vezani članci Gori trava / Ilustracija Palio pokošenu travu pa pao i poginuo: Već treći slučaj ove godine, vatrogasci poslali upozorenje Požar na sukošanskoj rivi Drama na rivi u Sukošanu: Buknuo požar na plovilu i nastavio se širiti, vatrogascima u pomoć priskočili mještani

 Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Šibenika Velimir Milošević za DNEVNIK.hr kazao je kako vatra gori iznad kuća.

"Požar gori iznad kuća, smjer kretanja vatre je prema Jadranskoj magistrali. Teško je i nezahvalno prognozirati, no nema dovoljno jakog vjetra pa je situacija neloša, ali u ovom poslu to se nikad ne zna. Požarište je aktivno i gasi se. Na terenu je trenutačno 35 vatrogasaca, a bit će ih i više jer se pojačavaju snage", rekao nam je.