Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tijekom pristajanja u luku, trajekt je udario u lučko pristanište prilikom čega je jedna putnica zadobila lakše tjelesne ozljede.


Trajekt 'Moli' prilikom pristajanja u luku Valbiska u četvrtak ujutro udario je pramčanim dijelom u pristanište, prilikom čega je jedna putnica u trajektu ozlijeđena, doznajemo iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

VIDEO Dramatična borba trajekta s valovima

Vezani članci Tigar, ilustracija Svjetska organizacija za zaštitu prirode zgrožena slučajem iz Hrvatske: "To otvara mnoga pitanja" Slika nije dostupna MPPI: zahtjevi Trajektne luke Split neutemeljeni

Nakon obavljenog očevida, izuzete brodske dokumentacije, detaljnog pregleda trajekta, prikupljenih izjava putnika i članova posade utvrđeno je da je do nesreće tijekom uplovljavanja u luku Valbiska došlo zbog tehničkoga kvara trajekta.

Zbog nemogućnosti prekreta krmenog stroja tijekom manevra pristajanja, prilikom čega je došlo do naglog naginjanja trajekta, hrvatska državljanka S.S., izgubila je ravnotežu i pala te pri tom zadobila tjelesne ozljede.

U Puli porinut prvi trajekt za Jadroliniju

Na licu mjesta pružena joj je prva pomoć, a po pristajanju u valbišku luku ozlijeđenu putnicu u daljnje postupanje preuzeli su djelatnici Hitne medicinske pomoći.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook