Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)

Splitska policija uhitila je oca i sina koji su u utorak poslijepodne upali u kuću 29-godišnjaka u Kaštel Štafiliću, napali ga i pokušali ozlijediti nožem, a nakon toga su iz kuće nasilno izveli 27-godišnjakinju i odveli je automobilom.


Policija je izvijestila da je odmah nakon dojave na području Kaštel Novog pronašla automobil VW Passat "u kojem su se nalazili 53-godišnjak, 23-godišnjak i 27-godišnjakinja".

Vezani članci Nasilje nad ženama, ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović) Fizički napao svoju zaručnicu kod Kutine, prijetio joj pa je zaključao u kuću. Uspjela je pobjeći Muškarac iz Slovenije opisao kako su ga oteli migranti (Foto: 24ur) - 3 Ispovijest muškarca kojeg su u Sloveniji oteli migranti: ''Vezali su mi ruke i zaljepili usta. Bojao sam se da su ostavili bombe u autu...''

Otac i sin odmah su uhićeni i odvedeni u policiju, a otetoj djevojci pružena je liječnička pomoć te je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Neslužbeno, otac i sin oteli su ženu koja s 23-godišnjakom ima dijete, no još se ne zna točan povod njihova čina.

Prilikom upada u kuću otac i sin su, prema policijskim tvrdnjama, uzeli i mobitele te laptop, koji su vraćeni vlasnicima.

"Od 53-godišnjaka su oduzeta dva skalpela. Otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima. U tijeku je kriminalističko istraživanje", priopćeno je iz PU splitsko-dalmatinske.

Koliko će koštati, tko to plaća i zašto ministri opet moraju u školske klupe: Ovo je sve što trebate znati o hrvatskom predsjedanju EU-om