Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kazneno prijavljeni

Uhvaćeni s "prstima u pekmezu": Trojac u automobilu prevozio 12 kilograma zaštićenih riječnih rakova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija osumnjičila je trojicu muškaraca za preprodaju riječnih rakova nakon što je u njihovom automobilu pronašla 12 kilograma te zaštićene vrste životinja.

Trojac u dobi od 53, 38 i 36 godina uhvatili su benkovački policajci prvog dana rujna u sitnim noćnim satima prilikom kontrole njihovog automobila splitskih registarskih oznaka, izvijestila je u petak zadarska policija.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje: Ilustracija - 3 Podnesena kaznena prijava Vršnjačko nasilje u Zadru: Dvije tinejdžerice napale i nožem ozlijedile vršnjaka Slika nije dostupna Dovršena istraga Vozač odbio alkotest i pokazati dokumente pa pokušao pobjeći: Tijekom uhićenja prijetio policajcima

Zbog sumnje u nepropisnu trgovinu zaštićene svojte životinja, sva trojica su uhićena te dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje gdje je utvrđeno da su prethodno ulovljene slatkovodne rakova koji su na popisu zaštićenih vrsta prevozili s ciljem daljnje preprodaje.

Rakovi su im oduzeti te su zbrinuti u dogovoru s ribarskim inspektorom dok su trojica osumnjičenika kazneno prijavljeni zadarskom državnom odvjetništvu zbog trgovanja zaštićenim prirodnim vrijednostima.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene