Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga dovršena

Uhvaćen serijski pljačkaš ljekarni u Zagrebu, zaposlenicima prijetio nožem: Policija objavila detalje

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom zbog sumnje da je počinio ukupno deset razbojništva.

Provedenim opsežnim kriminalističkim istraživanjem, zagrebački su policajci potvrdili sumnju da je osumnjičeni muškarac od 21. ožujka pa do 29. svibnja 2023. godine počinio ukupno deset razbojništva u ljekarnama na području Črnomerca, Dubrave, Maksimira, Medveščaka i Trešnjevke.

Naime, sumnja se da je 36-godišnjak popodnevnih i večernjih sati dolazio do ljekarni u kojima bi najčešće zaposlenicima zaprijetio nožem, u jednom slučaju zaprijetio je skalpelom i u jednom slučaju verbalno, nakon čega bi od zaposlenika zatražio da mu predaju novac.

Neki od njih su to iz straha i činili, dok je u nekoliko slučajeva nakon upućenih prijetnji razbojnik sam ukrao novac. Odmah potom bi pobjegao iz ljekarni.

Pročitajte i ovo Nestašica lijekova: Ilustracija - 3 Kaznena prijava Krivotvorenim liječničkim receptima u 43 navrata kupovala lijekove

Materijalna šteta nastala počinjenjem ovih kaznenih djela iznosi oko 7390 eura.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 36-godišnjak je pritvoren uz posebno izvješće dostavili Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene