Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Htio ga unovčiti

Uhitila ga splitska policija: Izraelac pokušao krivotvoriti ček na 4 milijuna eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog pokušaja da unovči krivotvoreni ček od četiri milijuna eura, splitska policija uhitila je izraelskog državljanina (64).

Zbog pokušaja da unovči krivotvoreni ček od četiri milijuna eura, splitska policija uhitila je izraelskog državljanina (64) koji je nakon kriminalističkog istraživanja doveden pritvorskom nadzorniku, a u nedjelju i kod suca istrage koji mu je nakon ispitivanja odredio istražni zatvor, doznaje se u ponedjeljak u policiji i na sudu.

Pročitajte i ovo Ivan Kaštelan, reporter Nove TV Toranj od 27 katova Na blagdan svetog Dujma u Splitu otvoren najviši neboder u Hrvatskoj: "Zvonik katedrale je visok 60 metara, a mi smo na dvostruko većoj visini" Obilježavanje svetkovine sv. Duje u Splitu - 2 Velika galerija FOTO Split obilježava dan svog zaštitnika: Gradonačelnik okupljenima dijelio janjetinu s bižima

Uhitili su ga policajci iz Službe gospodarskog kriminaliteta, koji su nad njim dovršili kriminalističko istraživanje i osumnjičili ga da je u prosincu 2017. s ciljem pribavljanja protupravne imovinske koristi banci u Splitu položio krivotvoreni ček na iznos od četiri milijuna eura radi unovčenja.

Kazneno je prijavljen zbog prijevare u pokušaju i krivotvorenja isprave. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene