Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Uhićeni uzgajivači indijske konoplje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske otkrili su u šumi, na predjelu Slavića drage nedaleko od Knina, plantažu indijske konoplje, rečeno je danas na izvanrednoj konferenciji za novinare u Policijskoj upravi u Šibeniku.

Nakon tri dana praćenja i čekanja u zasjedi policajci su uhitili dvojicu mještana Kijeva, u dobi od 27 i 29 godina, u trenutku kada su došli zalijevati 71 stabljiku indijske konoplje, rekao je Ivan Vidović, pomoćnik načelnika kninske policijske postaje za krim. policiju. 

Pročitajte i ovo POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova Slika nije dostupna Otkrivena plantaža indijske konoplje i arsenal oružja

Dvojica Kijevljana nisu pružala otpor pri uhićenju, naglasio je Vidović dodajući da je pretragom njihovih stanova pronađeno još pet stabljika konoplje i manja količina marihuane. 

Po policijskim procjenama, od pronađene indijske konoplje moglo se dobiti oko pet kilograma marihuane koja bi na tržištu dosegnula vrijednost od oko 1000 eura po kilogramu. 

Početkom prošloga tjedna na Okitu kod Vodica pronađeno je 13 stabljika indijske konoplje, a prije nekoliko dana na graničnom je prijelazu zaplijenjeno i 420 sjemenki te biljke, rečeno je, među ostalim, na konferenciji za novinare.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene