Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dva odvojena slučaja

Uhićeni dileri iz Solina i s Hvara, policija pronašla razne vrste droga i 400.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica dilera, jedan iz Solina, a drugi s Hvara, ovoga su vikenda "pali" u ruke policije koja je kod njih osim razne vrste droga pronašla i oko 400 tisuća kuna, priopćila je splitska policija.

Radi se o dva odvojena slučaja od kojih su u prvom policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je zatečen na solinskom području. Kod njega je pronađeno i oduzeto 257 grama heroina te je uz kaznenu prijavu doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Španjolskoj Uhićen Crnogorac s Interpolove tjeralice: Pogledajte kakav je show napravio prije nego što je pao policiji u ruke Uhićenje, ilustracija Na Trešnjevci Uhićen bjegunac s Interpolove tjeralice: Policajcima dao dokumente, no nešto im je bio sumnjivo...

Njihovi kolege na Hvaru uhitili su 41-godišnjaka koji je u obiteljskoj kući držao 35,94 grama marihuane, 2,1 gram hašiša, 1,3 grama amfetamina, 3,8 grama kokaina te više od 400 tisuća kuna u raznim valutama. Uz kaznenu prijavu doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene