Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica dilera, jedan iz Solina, a drugi s Hvara, ovoga su vikenda "pali" u ruke policije koja je kod njih osim razne vrste droga pronašla i oko 400 tisuća kuna, priopćila je splitska policija.


Radi se o dva odvojena slučaja od kojih su u prvom policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je zatečen na solinskom području. Kod njega je pronađeno i oduzeto 257 grama heroina te je uz kaznenu prijavu doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Vezani članci Rezultati akcije Total (Foto: PU osječko-baranjska) - 8 Velika policijska akcija "Total": Pao 21 diler, zaplijenjene velike količine hašiša, novca i "osvježivača zraka" Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj) Zajednička akcija sisačke i zagrebačke policije: Pritvorena osmorica dilera raznih vrsta droge

Njihovi kolege na Hvaru uhitili su 41-godišnjaka koji je u obiteljskoj kući držao 35,94 grama marihuane, 2,1 gram hašiša, 1,3 grama amfetamina, 3,8 grama kokaina te više od 400 tisuća kuna u raznim valutama. Uz kaznenu prijavu doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. (Hina)