Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica dilera, jedan iz Solina, a drugi s Hvara, ovoga su vikenda "pali" u ruke policije koja je kod njih osim razne vrste droga pronašla i oko 400 tisuća kuna, priopćila je splitska policija.


Radi se o dva odvojena slučaja od kojih su u prvom policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je zatečen na solinskom području. Kod njega je pronađeno i oduzeto 257 grama heroina te je uz kaznenu prijavu doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Vezani članci Pozornica na Zrću (Foto: Dnevnik.hr) Dvojica ugostitelja prijavljena zbog kršenja mjera, brzo su pušteni na slobodu Policija u Španjolskoj Razbijena kriminalna skupina u Španjolskoj, pod istragom i Hrvat: "Istražujemo zašto su imali lažne hrvatske i slovenske dokumente"

Njihovi kolege na Hvaru uhitili su 41-godišnjaka koji je u obiteljskoj kući držao 35,94 grama marihuane, 2,1 gram hašiša, 1,3 grama amfetamina, 3,8 grama kokaina te više od 400 tisuća kuna u raznim valutama. Uz kaznenu prijavu doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. (Hina)