Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica dilera, jedan iz Solina, a drugi s Hvara, ovoga su vikenda "pali" u ruke policije koja je kod njih osim razne vrste droga pronašla i oko 400 tisuća kuna, priopćila je splitska policija.


Radi se o dva odvojena slučaja od kojih su u prvom policijski službenici Službe kriminaliteta droga dovršili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom koji je zatečen na solinskom području. Kod njega je pronađeno i oduzeto 257 grama heroina te je uz kaznenu prijavu doveden policijskom pritvorskom nadzorniku.

Vezani članci Policija u kući u Zaprešiću pronašla 30 kilograma marihuane (Foto: PU zagrebačka) - 1 Velika zapljena u Zaprešiću: Policija kod 50-godišnjaka pronašla 30 kilograma marihuane Tomislav Štambuk i Domagoj Mikić (Foto: Dnevnik.hr) Kriminalist potvrdio: ''Balkanski kartel postoji, došlo je do evolucije zločinačkih udruženja i u Hrvatskoj''

Njihovi kolege na Hvaru uhitili su 41-godišnjaka koji je u obiteljskoj kući držao 35,94 grama marihuane, 2,1 gram hašiša, 1,3 grama amfetamina, 3,8 grama kokaina te više od 400 tisuća kuna u raznim valutama. Uz kaznenu prijavu doveden je policijskom pritvorskom nadzorniku. (Hina)