Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Besplatno ljetovali

Uhićeni Česi koji su pobjegli ne plativši račun za smještaj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija uhitila je dva Čeha u dobi od 20 i 24 godine,koji su prevarivši vlasnike apartmana besplatno ljetovali na više lokacijana na splitskom i šibenskom području.

Utvrđeno je da su 2. srpnja u Pirovcu po prethodnom dogovoru s 54-godišnjakinjom iz Splita unajmili apartman kojim su se koristili do 10. srpnja kada su bez plaćanja otišli.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pune ruke posla za MUP Scene kao iz filma: Krijumčario migrante, pokušao pregaziti policajku, a zatim se dao u bijeg Ilustracija Bježao policiji Serijski prekršitelj tri puta posudio auto, svaki put mu ga oduzeli - pa i ovaj, posljednji

>> VIDEO: Napravili račun od 500 kuna pa pobjegli skokom s balkona!

Time su 54-godišnjakinju oštetili za oko 3.500 kuna. Protiv osumnjičenih slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku te su prepraćeni u pritvorsku policijsku jedinicu u Splitu jer je također utvrđeno da su počinili tri kaznena djela na području PU splitsko-dalmatinske, istaknuli su iz šibenske policije. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene