Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lice s tjeralice

Tijekom rutinske kontrole policija zaustavila muškarca kojeg traži njemačka policija

Policija
Policija Foto: Damir Krajac/Cropix
Policija je tijekom redovne kontrole prometa zaustavila vozilo. Na mjestu suvozača bio je muškarac koji je policajcima pokazao krivotvorenu osobnu iskaznicu. Daljnjim istraživanjem utvrdili su kako je za njim raspisan Europski uhidbeni nalog.

Policija je uhitila 45-godišnjeg državljanina Srbije kojeg je zatekla u automobilu tijekom redovne kontrole prometa na autocesti jer je za njim Njemačka raspisala Europski uhidbeni nalog, objavila je u utorak PU primorsko-goranska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabrinjavajuće brojke Smrtonosna bolest stigla je u Europu! Stručnjaci objašnjavaju zašto bi njezin dolazak mogao predstavljati katastrofu za ostatak svijeta

Državljanin Srbije vozio se 30. rujna na mjestu suvozača zaustavljenog automobila. Policijski službenici utvrdili su da je osobna iskaznica koju je dao na uvid krivotvorena, pa je priveden.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Teška prometna nesreća Tragedija kod Lipika: 19-godišnji mladić sletio s ceste, preminuo u bolnici

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Njemačka za njim raspisala Europski uhidbeni nalog sumnjičeći ga za kaznena djela organiziranog i oružanog razbojništva.

Pročitajte i ovo Spašavanje HGSS Bez opreme Spasili turista koji je zapeo na stijenama, a onda otkrili da nije sam i da je u opasnosti cijela grupa...

Kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog krivotvorenja isprava. Predan je pritvorskom nadzorniku, a sutkinja istrage Županijskog suda u Rijeci odlučila je da ga se zadrži u istražnom zatvoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene