Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zločin na Braču

Ubijena djelatnica mjenjačnice, sef pronađen na trajektu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sinoć je na Braču ubijena ženska osoba, koju je pljačkaš oblijepio selotejpom po glavi i vratu.

U Supetru na otoku Braču sinoć je u sobi stana u kojem je boravila pronađena mrtva 35-godišnja djelatnica lokalne mjenjačnice koja je opljačkana iste noći, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um" Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

U vezi s njezinom smrti policija za sada obavlja obavijesne razgovore sa šest osoba. 'Zasada možemo potvrditi da je na otoku Braču u obiteljskoj kući u stanu pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. U ovom trenutku policijski službenici su na mjestu događaja i obavljaju očevid.

Također možemo potvrditi da je u službenim prostorijama policijske uprave dovedeno više osoba i obavijesni razgovor s njima je u tijeku. Radimo u suradnji sa županijskim državnim odvjetništvom', rekla je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj.

Neslužbeno se doznaje da je nesretna žena bila vezana i obljepljena selotejpom po cijeloj glavi i vratu. Još se pouzdano ne zna od čega je točno nastupila smrt, a tijelo je poslano na obdukciju Odjela za patologiju splitske bolnice.

>> Zaposlenici stavio nož pod vrat!

Pronađena žena bila je djelatnica mjenjačnice Amigo u koju je provaljeno iste noći. O provali u mjenjačnicu policiju je izvijestila njezina prijateljica. U mjenjačnici je iščupan sef koji je kasnije pronađen na trajektu 'Hrvat' čiji su djelatnici odmah o tome obavijestili policiju. Policija dalje provodi kriminalističku obradu.(A.E./Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene