Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umrla od unutarnjeg krvarenja

Ubojstvo u Piškorovcu: Muškarca terete za teško ubojstvo, ženu izbo pred očima djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (36) u nedjelju je nakon svađe fizički nasrnuo na nevjenčanu suprugu, a zatim ju je izbo. Sve su gledala njihova djeca.

Policija je objavila više detalja o stravičnom slučaju u Piškorovcu. Muškarca rođenog 1984. sumnjiče za teško ubojstvo. 

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću...

Terete ga da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu izvanbračne supruge rođene 1982. te kaznena djela povrede djetetovih prava na štetu njihove maloljetne djece.

"Sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju 16. veljače 2020. godine u poslijepodnevnim satima u prostorijama obiteljske kuće u Piškorovcu, nakon prethodne svađe, u jednom trenutku fizički nasrnuo na nevjenčanu suprugu, a potom joj oštrim predmetom zadao ubodnu ranu", izvijestila je policija. 

Ženu su potom privatnim autom prevezli u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Dan kasnije je preminula. 

"Opisano kazneno djelo počinjeno je u prisutnosti njihove maloljetne djece", rekli su u policiji i dodali da su osumnjičenog uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku. 

Obdukcija koja je obavljena na Odjelu patologije čakovečke bolnice pokazala je da je 37-godišnjakinja preminula zbog unutarnjeg krvarenja prouzrokovanog ubodnom ranom. 

Inače, žena ima devetero djece. Kako neslužbeno doznajemo, muškarca je već prijavila zbog obiteljskog nasilja. Prijavljivali su ga i drugi članovi obitelji. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene