Očevid nakon ubojstva u Piškorovcu
Očevid nakon ubojstva u Piškorovcu Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell

Muškarac (36) u nedjelju je nakon svađe fizički nasrnuo na nevjenčanu suprugu, a zatim ju je izbo. Sve su gledala njihova djeca.


Policija je objavila više detalja o stravičnom slučaju u Piškorovcu. Muškarca rođenog 1984. sumnjiče za teško ubojstvo. 

Vezani članci Očevid ubojstva u Žegaru Užas kod Obrovca: Posvađali su se i potukli, jedan umro, drugog sumnjiče za ubojstvo Filip Zavadlav Stigli rezultati psihijatrijskog vještačenja: Filip Zavadlav bio je bitno smanjeno ubrojiv, prijeti mu i do 50 godina zatvora

Terete ga da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva na štetu izvanbračne supruge rođene 1982. te kaznena djela povrede djetetovih prava na štetu njihove maloljetne djece.

"Sumnja se da je osumnjičeni u nedjelju 16. veljače 2020. godine u poslijepodnevnim satima u prostorijama obiteljske kuće u Piškorovcu, nakon prethodne svađe, u jednom trenutku fizički nasrnuo na nevjenčanu suprugu, a potom joj oštrim predmetom zadao ubodnu ranu", izvijestila je policija. 

Ženu su potom privatnim autom prevezli u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena. Dan kasnije je preminula. 

"Opisano kazneno djelo počinjeno je u prisutnosti njihove maloljetne djece", rekli su u policiji i dodali da su osumnjičenog uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku. 

Obdukcija koja je obavljena na Odjelu patologije čakovečke bolnice pokazala je da je 37-godišnjakinja preminula zbog unutarnjeg krvarenja prouzrokovanog ubodnom ranom. 

Inače, žena ima devetero djece. Kako neslužbeno doznajemo, muškarca je već prijavila zbog obiteljskog nasilja. Prijavljivali su ga i drugi članovi obitelji.