Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubojica Tomičića zadržan u pritvoru i brani se šutnjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miroslav Jeleč (31), osumnjičeni za ubojstvo jednog od optuženika sa suđenja tzv. zločinačkoj organizaciji Tvrtka Tomičića priveden je u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, gdje se branio šutnjom, nakon čega je zadržan u pritvoru.

Jeleč će ponovno biti saslušan u ponedjeljak do kada bi tužiteljstvo trebalo podnijeti istražni zahtjev.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nepravomoćna presuda Ubojici Tvrtka Tomičića 14 godina zatvora Slika nije dostupna Ubojici Tvrtka Tomičića određen jednomjesečan pritvor

On je jučer ranio ujutro u narodnjačkom noćnom klub Diogeneš u zagrebačkom naselju Gajnice, u kojemu se nalazilo 60-ak gostiju, iz automatske puške ispalio rafal u 47-godišnjeg Tomičića, zvanog Tvrdi.

Osim za ubojstvo, policija Jeleča sumnjiči i za dovođenje u opasnost života i imovine, razbojstvo 23-godišnjim vozačem osobnog automobila kojim je nakon zločina pokušao pobjeći policiji, nelegalno posjedovanje oružja te za kazneno djelo sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.

Zašto je Jeleč ubio Tomičića kojega je poznavao još nije poznato, no mediji nagađaju kako zločin nema veze s kriminalnim podzemljem, iako su i ubojica i žrtva poznati po brojnik kaznenim djelima.

Neki mediji pišu da je Jeleč bio pod utjecajem kokaina i alkohola te da je Tomičića ubio jer ga je Tomičić maltretirao u kafiću Fantastico u kojem osumnjičeni radi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene