Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao oružje, alkohol, tablete...

Ubojica iz Vinkovaca prije zločina snimio video: "Ne radim to bez razloga. Nisam šupak"

Internetom se počela širiti snimka na kojoj se navodno čuje mladić koji je sinoć u Vinkovcima počinio ubojstvo te zatim presudio i sebi kako priča o planiranju napada.

Kako se čuje iz kratkog videa koji se širi internetom, mladić koji je sinoć u Vinkovcima počinio ubojstvo te zatim presudio i sebi napad je unaprijed planirao.

Video koji je snimljen uoči zločina navodno je poslao prijateljima, a u međuvremenu je taj uradak stigao i do policije. U njemu se čuje glas mladića koji sjedi u automobilu, snima oružje koje ima uz sebe i najavljuje što će učiniti.

Spominju se i maska, rukavice i pištolj, ali i alkohol i tablete za smirenje, piše Jutarnji list.

"Ne radim ja to bez razloga, ne radim ja to zato što sam šupak, što sam loša osoba. Vjerujte mi, ja sam obrnuto od toga", riječi su kojima počinje snimka.

Policija istražuje detalje ubojstva

Policija i dalje provodi istragu ubojstva oca i navodnog samoubojstva sina koje se kasno navečer u utorak dogodilo na širem području središta Vinkovaca. Sin je, inače student, ubio oca, a potom je, napustivši kuću, navodno počinio samoubojstvo.

Iz policije su izvijestili kako su po dojavi o pucnjavi policijski službenici u obiteljskoj kući pronašli mrtvo tijelo muškarca, a ubrzo i tijelo mrtve muške osobe za koju postoji sumnja da je počinitelj ubojstva.

Pročitajte i ovo U Vinkovcima vatrenim oružjem ubijen muškarac, počinitelj pronađen mrtav - 3 Očevid u tijeku FOTO Ovo je mjesto strave: Cure detalji zločina u Vinkovcima - sin ubio oca poduzetnika pa sebe? Na autu rupa od metka

Riječ je o obitelji dobro situiranog vinkovačkog poduzetnika, oca triju sinova.

Policija je, kako navode susjedi, reagirala vrlo brzo, a angažirana je bila i interventna policija. Svjedoci navode i kako se u dijelu grada u kojem je pronađeno tijelo sina čulo više pucnjeva iz vatrenog oružja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene