Dejan Markus
Dejan Markus Foto: Sandra Simunovic/Pixsell

U Zagrebu nestao poznati poznati srpski kuhar, Dejan Markus.


Dejan Markus, poznati srpski kuhar koji već godinama živi u Zagrebu, nestao je u petak, 7. veljače.

Informacija o nestanku objavljena je i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Njegova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, rekla je za Jutarnji list da su s njenim bratom prijatelji posljednji put razgovarali u petak, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Borba s koronavirusom U Wuhanu nestao aktivist koji izvještava o epidemiji, vlasti kažu da su ga stavili u karentenu

Nestali Stipe Capan iz Rijeke Jeste li ga vidjeli? Policija traga za mladićem iz Rijeke (23) koji je nestao prije nekoliko dana

"Ako imate bilo kakvu informaciju o mome bratu, molim vas javite policiji. Nikad se nije dogodilo da se ne javi, da nestane. Na mobitelu i na društvenim mrežama Dejan je bio aktivan, kako se ono kaže, od 0 do 24. Zadnji put sam se s njim čula preko poruka 6. veljače, a nestao je idući dan. I od tada samo tišina, neizvjesnost i očaj", rekla je Jelena za Jutarnji list.

Dejan je u Srbiji snimio više od 1900 epizoda kulinarske serije "Kuhati sa srcem", no nakon poslovnog neuspjeha odlučio je preseliti u Zagreb. Prije godinu i pol otvorio je u zagrebačkom Oktogonu prvi hrvatskibutik ručno rađenih knedli. 

Sve koji imaju informacije o Markusu policija poziva da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj telefona 112.