Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tko ga je vidio?

U Zagrebu nestao poznati kuhar, od petka mu se gubi svaki trag

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zagrebu nestao poznati poznati srpski kuhar, Dejan Markus.

Dejan Markus, poznati srpski kuhar koji već godinama živi u Zagrebu, nestao je u petak, 7. veljače.

Informacija o nestanku objavljena je i u nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Njegova sestra Jelena, koja živi u Beogradu, rekla je za Jutarnji list da su s njenim bratom prijatelji posljednji put razgovarali u petak, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Pročitajte i ovo Pacijenti u bolnici javnost traži transparentnost U Wuhanu nestao aktivist koji izvještava o epidemiji, vlasti kažu da su ga stavili u karentenu

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna gubi mu se svaki trag Jeste li ga vidjeli? Policija traga za mladićem iz Rijeke (23) koji je nestao prije nekoliko dana

"Ako imate bilo kakvu informaciju o mome bratu, molim vas javite policiji. Nikad se nije dogodilo da se ne javi, da nestane. Na mobitelu i na društvenim mrežama Dejan je bio aktivan, kako se ono kaže, od 0 do 24. Zadnji put sam se s njim čula preko poruka 6. veljače, a nestao je idući dan. I od tada samo tišina, neizvjesnost i očaj", rekla je Jelena za Jutarnji list.

Dejan je u Srbiji snimio više od 1900 epizoda kulinarske serije "Kuhati sa srcem", no nakon poslovnog neuspjeha odlučio je preseliti u Zagreb. Prije godinu i pol otvorio je u zagrebačkom Oktogonu prvi hrvatskibutik ručno rađenih knedli. 

Sve koji imaju informacije o Markusu policija poziva da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj telefona 112. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene