Obavijesti Video Pretražite Navigacija
gubi mu se svaki trag

Jeste li ga vidjeli? Policija traga za mladićem iz Rijeke (23) koji je nestao prije nekoliko dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko dana traga se za Stipom Capanom (23) iz Rijeke, koji je nestao 31. siječnja u 1 sat i otad mu se gubi svaki trag. Kako doznajemo, nestanak su prijavili prijatelji.

''Zadnji put viđen oko 1 ujutro s četvrtka na petak kada je mene dopratio doma. Nakon toga je otišao u svoj stan u blizini HEP-a i ne zna se kada je izašao i kamo je išao'', napisala je na društvenoj mreži djevojka Stipe Capana.

Pročitajte i ovo Božena Beber izbivala više od 24 sata Sretan kraj potrage: Nestala 80-godišnjakinja vratila se kući Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

U trenutku nestanka Stipe Capan na sebi je imao tamnoplavu jaknu, sive traperice, crnu majicu i crne cipele, navodi se na stranici Nestali.hr.

Pozivaju sve koji imaju informacije o toj osobi da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovu 192. Također, informacije se mogu dostaviti i na e-mail: nestali@nestali.hr, a informacije se mogu dojaviti i anonimno.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene