Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NESLUŽBENO SE DOZNAJE

Kraj potrage: Pronađena nestala 15-godišnjakinja iz Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
15-godišnjakinja koja je nestala u ponedjeljak, 9. svibnja u Zagrebu je pronađena, kako neslužbeno doznajemo.

Prema neslužbenim informacijama, pronađena je 15-godišnjakinja koja je u ponedjeljak nestala u Zagrebu. Iz policije kažu da se više ne vodi kao nestala osoba u njihovoj evidenciji, odnosno da je za njom obustavljena potraga.   

Kako je ranije Jutarnjem ispričala njena majka, nestanak je primijetila u tri ujutro kada se unuk probudio i počeo plakati. Ona se tad nije odazvala, a krevet joj je bio prazan. Djevojka je nestala usred noći bez dokumenata i mobitela, a snimile su ju nadzorne kamere ispred restorana. Na snimkama se vidi kako ulazi u auto.

Pročitajte i ovo Eksplozija u slovenskoj tvornici - 2 Eksplozija u tvornici Mjesto zavijeno tugom: "Ružna vijest o petero preminulih potresla je mali slovenski gradić"

"Probudili su se moj suprug i njen brat koji živi s nama i, kad smo vidjeli da je nema, prvo smo nazvali Centar za socijalnu skrb, a po njihovoj uputi i policiju", ispričala je majka nestale djevojke te dodala kako su primijetili i da nedostaje 250 kuna. Spomenula je i kako su koji dan ranije u ulazu sreli mladića za kojeg sumnjaju da je bio kod nje, a i policija se raspitivala kod obitelji o jednom mladiću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA POTRAGA Nestao mladić u Veloj Luci, oglasio se i HGSS

"Ona ima dijete kod kuće, samo želim pronaći svoju kćer. Ako joj je potrebna liječnička pomoć, ma kakva god ona bila, da je dobije dok je živa. U pitanju je mladi život", ispričala je majka Jutarnjem te istaknula kako joj je kćer već treći član obitelji koji je nestao. 2008. nestao je stric njezina oca i nikad nije pronađen. Nestao je bio i njezin otac koji je pronađen mrtav 3. siječnja 2010. godine. "Dva mjeseca nakon nestanka mojeg automobila pod vrlo čudnim okolnostima na bescarinskoj zoni na Jankomiru. Sumnjam da je ubijen", kazala je.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene