Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKA POTRAGA

Nestao mladić u Veloj Luci, oglasio se i HGSS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HGSS-ove stanice Orebić zamolili su za pomoć u pronalaženju nestalog mladića iz Vele Luke.

Iz Vele Luke na Korčuli 29. travnja ove godine nestao je Filip Padovan rođen 1994. godine. Prema podacima objavljenima na MUP-ovoj stranici Nestali.hr, mladić je visok 187 cm, smeđe je kose i očiju, a u trenutku nestanka bio je odjeven u sivu majicu kratkih rukava i sive duge hlače od trenerke.

Sa svoje adrese u Veloj Luci mladić se udaljio u nepoznatom smjeru, a pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja također su zamolili za sve raspoložive informacije o mladiću.

"Na području Vele Luke tragamo za nestalom mlađom muškom osobom.

U slučaju da raspolažete informacijama o nestalom, molimo nazovite centar 112 ili HGSS stanicu Orebić na 091 7210013", navode u HGSS-u.

Pročitajte i ovo Nestala Marijana Seifert Javite policiji Jeste li ju vidjeli? U Zagrebu nestala 38-godišnja Marijana Seifert, poznata po sudjelovanju u Big Brotheru

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Policija moli za pomoć Jeste li ga vidjeli? Na sinjskom području nestao 30-godišnjak

Informacije o nestalom mladiću moguće je dati i najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192. Također, informacije se mogu poslati i na e-mail adresu: nestali@nestali.hr.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene