Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok ide

Žena 15 puta pokrala istu trgovinu, poznato i što joj je bio plijen

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Žena je u tri mjeseca 15 puta pokrala istu trgovinu. U sedam od tih slučajeva imala je i pomagačicu. U posljednjem pokušaju napala je prodavačicu koja ju je pokušala spriječiti u krađi.

Policija je uhitila 29-godišnjakinju koju tereti da je čak 15 puta pokrala istu trgovinu u zagrebačkoj Dubravi, a prijavljena je i za razbojništvo jer je napala prodavačicu koja ju je pokušala spriječiti.

Pročitajte i ovo Ilustracija 10 ljudi Redaju se USKOK-ove optužnice: Medicinskoj sestri plaćali da lažira podatke za EU COVID potvrde

Nakon kriminalističkog istraživanja 29-godišnjakinja je pritvorena i prijavljena državnom odvjetništvu, a ukupna vrijednost njezina plijena procijenjena je na 27.500 eura.

U policiji kažu da je osumnjičena od početka kolovoza do 6. studenoga 2023. u osam slučaja sama, a u sedam s nepoznatom pomagačicom, u istom dućanu na području Dubrave uzimala parfeme s prodajnih polica, skrivala ih u torbu i bez plaćanja iznosila van.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sretan kraj potrage Splitska policija pronašla 13-godišnjeg dječaka koji je danas nestao

Pročitajte i ovo Ilustracija Napad na ulici Pokušaj ubojstva u Zagrebu: Muškarac teško ozlijeđen, policija traga za počiniteljem

Slučaj u kojem je prijavljena za razbojništvo dogodio se također u Dubravi 17. studenoga ove godine kada je u trgovini ukrala torbu te zajedno s 43-godišnjakinjom napala prodavačicu koja ju je pokušala spriječiti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene