Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Produženi vikend počeo crno

Strava na cestama: U dvije nesreće 5 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u Turnju kod Karlovca noćas su poginule 3 osobe, a na autocesti A3 kod Kutine poginula su dvojica muškaraca.

Teška prometna nesreća dogodila oko 3:40 sati ujutro na državnoj cesti D1 u Turnju kod Karlovca. U frontalnom sudaru osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka i motocikla karlovakih oznaka poginuli su vozač motocikla i njegova suputnica te vozač automobila. Motocikl se nakon sudara zapalio.

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

>> Slatina: Biciklist poginuo nakon naleta automobila

U nesreći je ozlijeđeno još dvoje putnika iz automobila. Jedna osoba je zadobila teške, a druga lakše ozljede, doznaje se u karlovačkoj policiji. Ozlijeđeni su hitno prevezeni u Opću bolnicu Karlovac. Neslužbeno se doznaje kako je teško ozlijeđeno dijete.

Sve okolnosti nesreće još nisu poznate. Policijski očevid je završio nešto prije 7 sati a zbog nesreće je na toj dionici D1 bio prekinut promet do 6:40 sati.  

Nesreća kod Kutine

Dvije muške osobe poginule su sinoć oko 21:50 sati u prometnoj nesreći na autocesti A3 u smjeru iz Kutine prema Slavonskom Brodu kod mjesta Lipovljani.

67-godišnji turski državljanin upravljao je osobni automobilom njemačkih registarskih oznaka u smjeru Slavonskog Broda. U jednom je trenutku vozilom udario u središnju odbojnu ogradu koja se od udarca raspala u više dijelova koji su odletjeli na južnu i sjevernu kolničku traku.

Na otpale dijelove ograde su naletjela dva osobna vozila, na kojima je srećom nastala samo materijalna šteta, dok su 67-godišnji Turčin i njegov suputnik, 75-godišnji Nijemac, od siline udarca na mjestu poginuli.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene