Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U sudaru plovila ozlijeđen Austrijanac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jučerašnjem sudaru dvaju plovila prilikom sidrenja u luci Nečujam na otoku Šolti teže ozljede glave zadobio je austrijski državljanin koji je, nakon što mu je u splitskoj Kliničkoj bolnici pružena pomoć, na vlastitu odgovornost napustio bolnicu, potvrđeno je u splitskoj bolnici.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o 59-godišnjem J. G. koji je nakon napuštanja bolnice privatnim zrakoplovom otišao u Austriju.

Pročitajte i ovo Policija - 3 Prekinut promet Nova prometna nesreća u Dalmaciji, cesta je zatvorena za promet Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu

J.G. se ozlijedio jučer oko 14,40 sati kada je pri sidrenju i sudaru dvaju plovila u nečujamskoj luci izgubio ravnotežu te pao u more prethodno udarivši glavom o rub jedrilice, doznaje se u policiji.

Njegove ozljede, kako doznajemo u bolnici, nisu opasne po život. 

>> Sudar dvaju plovila, jedna osoba ozlijeđena

O nesreći je izvijestio Županijski centar 112 koji je o tome
obavijestio Pomorsku policiju i Hitnu pomoć na Šolti, a austrijski je državljanin do Splita prevezen jedrilicom koja je sudjelovala u sudaru.

Središnjica za usklađivanje traganja i spašavanja na moru i splitska Lučka kapetanija organizirale su prihvat ozlijeđenog u Splitu te njegov prijevoz do bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene