Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NIZ OZLIJEĐENIH

Horor na cestama: Jedna osoba poginula na Jadranskoj magistrali u sudaru kamiona i dva automobila, druga smrtno stradala u izlijetanju kod Lipovljana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna osoba smrtno je stradala, a četiri su ozlijeđene u sudaru dva osobna vozila i kamiona, koji se u subotu rano ujutro dogodio na Jadranskoj magistrali na predjelu Veliki žali kod Trstenog. Druga prometna nesreća dogodila se kod Lipovljana, u kojoj je jedno vozilo sletjelo s kolnika i prevrnulo se. Poginula je jedna osoba.

U subotu rano ujutro na Jadranskoj magistrali kod Trstenog dogodila se teška prometna nesreća. U sudaru dva osobna vozila i kamiona poginula je jedna osoba, a četiri su ozlijeđene, potvrdila je dubrovačka policija.

Ozlijeđene osobe hitno su prevezene u Opću bolnicu Dubrovnik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utvrđivanje okolnosti VIDEO Dvije smrti na hrvatskim cestama: Jedna osoba poginula nakon slijetanja s ceste, druga dan nakon teške prometne nesreće

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna MOLE ZA POMOĆ Policija objavila detalje tragedije u Varaždinu: Traže osobu koja je usmrtila biciklistu, drugog ozlijedila i pobjegla s mjesta nesreće

Na mjestu teške prometne nesreće intervenirala je i Javna vatrogasna postrojba "Dubrovački vatrogasci" s pet vatrogasaca i dva vozila.

Nesreća i na A3

U prometnoj nesreći koja se dogodila oko 6:30 kod Lipovljana, na autocesti A3, jedno vozilo njemačkih registracija je sletjelo s kolnika i prevrnulo se.

U nesreći je jedna osoba smrtno stradala, dok su tri osobe (svi strani državljani) ozlijeđene i pomoć im se pruža u Općoj bolnici u Sisku, izvijestili su iz PU sisačko-moslavačke. Očevid je u tijeku.

Sudar na magistrali kod mjesta Plat

U subotu, oko 10:25 došlo je do sudara dvaju vozila na cesti D8, kod mjesta Plat blizu Dubrovnika. Jedno vozilo je dubrovačkih registracija, drugo talijanskih. Dvije osobe su prevezene u bolnicu. Promet je zatvoren, iako se puštaju osobna vozila. ''Barem jedna osoba je s teškim ozljedama'', rekli su iz PU dubrovačko-neretvanske za DNEVNIK.hr.

Na teren su izašla tri vatrogasna kola s devet vatrogasaca. Očevid je u tijeku

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene