U teškoj prometnoj nesreći, koja se dogodila u ponedjeljak u 17:40 kod Suhopolja, preminule su dvije osobe.

Galerija


''Četiri osobe su ozlijeđene, od toga su dvije preminule u Općoj bolnici Virovitica'', izvijestili su iz PU virovitičko-podravske i dodali kako je za nesreću kriv vozač automobila koji je u trenutku prometne nesreće bio sam.

Vezani članci Nesreća na autocesti A1, poginulo dijete - 5 Policija otkrila detalje nesreće na A1 u kojoj je poginuo 11-godišnjak: Uhićen vozač kamiona Nesreća na autocesti A1, poginulo dijete - 1 Teška nesreća na autocesti A1, u sudaru poginulo dijete: Kamion gurao automobil 150 metara, angažirana i dizalica

Nisu rekli tko je od putnika poginuo, no portal ICV piše kako je riječ o medicinskoj sestri i pacijentici, dok je vozač kritično, što su neslužbeno potvrdili i za DNEVNIK.hr. U vozilu se još nalazila liječnica koje je, dodaje ICV, stabilno.

Nedugo nakon nesreće prvi u pomoć unesrećenima priskočili su vatrogasci DVD-a Suhopolje koji su ih izvukli iz vozila. ''DVD je vrlo brzo došao na teren gdje su izvlačili unesrećene'', kazao je zapovjednik DVD-a Suhopolje Mirko Solar za DNEVNIK.hr.

''Danas je naš posao na kotačima naplatio danak u najgorem mogućem smislu. Danas, na radnom mjestu poginula je svima draga kolegica u prometnoj nesreći. Obitelji iskrena sućut od radnih kolegica i kolega'', napisali su u objavi kolege iz Hitne pomoći.

Iz Hrvatske udruga djelatnika hitne medicinske pomoći izrazili su sućut poginuloj kolegici. ''Iskrena sućut obitelji i kolegama poginule kolegice Iz Voćina! Molimo se za život kolege vozača'', napisali su.