Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žrtva u bolnici

U splitskom parku izboden 53-godišnjak, policija traga za napadačem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U centru Splita izboden je muškarac u pedesetim godinama. Bio je u parku kada je do njega došla nepoznata muška osoba i više ga puta nožem izbola po tijelu.

Splitska policija javila je kako je u srijedu navečer, oko 20 sati, nepoznati muškarac zadao ubodnu ranu 53-godišnjaku na Kruščevića gumnu. Ozlijeđeni muškarac prevezen je u splitsku bolnicu. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Prema kuloarskim pričama, kako piše Slobodna Dalmacija, izbodeni je navodno neko vrijeme bio u zatvoru zbog zlouporabe droga. Policija još nije mogla potvrditi težinu njegovih ozljeda, ali neslužbeno se doznaje da će biti podvrgnut operacijskom zahvatu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BURNO NA JUGU ISTRE Incident na Rtu Kamenjak: "Tjerali su me s plaže i fizički napali!" - "Nije istina, gospođa se derala i psovala"

Za napadačem se traga te se pretražuje teren na mjestu događaja kako bi se eventualno pronašlo oružje napada.

Aktualno Marija Pejčinović Burić izabrana za glavnu tajnicu Vijeća Europe, hoće li Plenković preuzeti njezino ministarstvo? Marija Pejčinović Burić izabrana za glavnu tajnicu Vijeća Europe (Foto: Dnevnik.hr) Marija Pejčinović Burić izabrana za glavnu tajnicu Vijeća Europe (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Marija Pejčinović Burić (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Marija Pejčinović Burić izabrana za glavnu tajnicu Vijeća Europe, hoće li Plenković preuzeti njezino ministarstvo? 1/2 >>
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene