Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetio policajcima

U Sinju lakše ozlijeđen muškarac, napadač uhićen

Ilustracija
Ilustracija Foto: Jure Miskovic/Cropix
U Sinju je jučer lakše ozlijeđen muškarac, dok je napadač uhićen.

Jučer, 22. siječnja 2024. godine oko 14:35 u mjestu Brnaze dogodio se napad u kojem je 57-godišnjak lakše ozlijeđen. Oštećenom muškarcu pružena je liječnička pomoć. Policijski službenici uhitili su 52-godišnjeg muškarca koji je također odveden na liječnički pregled i utvrđeno je da je zadobio lakše tjelesne ozlijede.

O događaju je obaviještena zamjenica ŽDO-a i u sklopu kriminalističkog istraživanja obavljen je očevid na mjestu događaja.

Također, istog dana oko 15 sati 52-godišnjak je u nekoliko navrata nazvao operativno dežurstvo Policijske postaje Sinj te je uputio prijetnje policijskim službenicima.

Pročitajte i ovo Novac - 2 Nacrt izmjena Zakona Veće naknade nezaposlenima u drugoj polovici ove godine? Poznato koliko bi trebale rasti, za koga i u kojem razdoblju

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 52-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela iz čl. 110 u svezi čl. 34 Ubojstvo u pokušaju, dva kaznena djela Prijetnja iz čl. 139 st. 2. u svezi st. 3 i kazneno djelo Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari iz čl. 234 radi čega će protiv njega Županijskom državnom odvjetništvu u Splitu biti podnesena kaznena prijava.

Sinoć nakon istraživanja policijski službenici su ga prepratili u zatvor u Splitu na izdržavanje kazne zatvora, izvijestila je policija. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene