Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Muškarac kritično

U Puli pronađeni izbodeni muškarac i žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije teško ozlijeđene osobe, izbodene nožem, pronađene su jutros u jednoj kući u Puli.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o 55-godišnjem muškarcu i 33-godišnjoj ženi koja je u kritičnom stanju. Policija je dojavu dobila jutros u 10.25 sati nakon čega je na mjesto događaja izašao i istražni sudac Županijskog suda u Puli. Oboje su prebačeni u pulsku bolnicu.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Pule Filip Zoričić krivotvoreni potpis Gradonačelnik Pule: "Predsjednica Gradskog vijeća više nema moju podršku, vrijeme je za izbore" Ilustracija nedostatak liječnika ''Pa kako je to moguće?!'': Rekli mu da nema dežurnog liječnika na hitnoj, imamo odgovor bolnice

Ženu su pronašli kako leži na tlu, dok je muškarac sjedio u blizini. Neslužbeno se govori kako je žena u kritičnom stanju a navodno joj je muškarac pokušao prerezati vrat.

Istražni sudac Svetislav Vujić je okupljenim novinarima rekoa da se motivi i međusobni odnosi te sve okolnosti koje su dovele do ovog krvavog sukoba još uvijek utvrđuju a pripadnici Policijske uprave istarske pretražuju teren u potrazi za nožem ili nekim drugim predmetom kojim su zadane ubodne rane.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene