Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozio bicikl

Tragedija kraj Požege: U teškoj prometnoj nesreći poginuo nogometaš i vojnik, objavljena dirljiva posveta prijatelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nereći u mjestu Vidovci kraj Požege u petak je poginuo biciklist. Na njega je naletio vozač Audija koji je nepropisno pretjecao.

U mjestu Vidovci kraj Požege u petak u 21:15 vozač (19) Audija nepropisno je pretjecao Fiat kojeg je vozio mladić (18).

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Audi je prilikom pretjecanja udario u biciklista (27) koji je bez reflektirajućeg prsluka išao iz suprotnog smjera. 

Na mjestu nesreće smrtno je stradao. Portal sportalo.hr. piše da je riječ o nogometašu NK Požega. Prijatelji su mu napisali dirljivu posvetu. Prenosimo je u cijelosti. 

Rođen je 2. ožujka 1992. godine praktično u bijegu od ratnog vihora koji je zadesilo Bosansku Posavinu u to vrijeme. S obitelji se nastanio u Gradcu gdje je proveo čitav život i učinio svoje prve nogometne korake. Nogometnu školu prošao je u pleterničkoj Slaviji, a onda se kao senior vratio u matični klub s kojim je ispisao najljepše stranice njegove povijesti. Nakon Slavena karijeru je nastavio u BSK-u iz Buka, a ovog ljeta se nošen ambicijom igranja u višem rangu odlučio za Nogometni klub Požega u kojem je protekle nedjelje u Slavonskog Brodu odigrao svojih posljednjih 60 minuta. Svi koji su igrali s njim i protiv njega znaju koliko je bio predan, borben, nikada nije štedio ni sebe ni suigrače ni protivnike, ostavljao je sve na terenu. Nakon samo nekoliko treninga u NK Požega trener Krunoslav Podoljak ga je prokomentirao rečenicom “Pravi igrač i još bolji čovjek!”

Bio je djelatnik Hrvatske vojske, odnedavno s činom skupnika, premješten u požešku vojarnu gdje je zajedno sa svojom suprugom kovao mnoge planove. Kako one obiteljske tako i profesionalne ali i sportske. I sve je naprasno prekinuto u jednoj sekundi. Uživanje i zajednička vožnja biciklom završeni su tragedijom. Nažalost u samo nekoliko godina ovo je druga pogibija igrača NK Slaven, jer on je to svakako bio bez obzira na to što je trenutno bio u drugom dresu. Nakon Tomislava Šedevija sada je otišao i on, a pomalo jezivo je saznanje da su obojica nedugo prije pogibije imali hodočašće biciklima.

Svi mi koji smo imali privilegiju biti njegovi prijatelji znamo kolika će praznina ostati iza njega, koliko će nedostajati sa svojom energijom, sa svojom spremnošću da pomogne, sa svojim šalama i svojim prigovaranjima i željom da sve bude savršeno, da sve bude u najboljem redu. Toliko je volio taj red, a nije ga ispoštivao i otišao je prerano…

Supruzi, obitelji i svim prijateljima možemo samo izraziti sućut i obećati da nikada neće biti zaboravljen.

Prika, počivaj u miru!

Policija: "Vozač Audija u bolnici"

"Nakon udara vozač Audija se nastavio nekontrolirano kretati vozilom te je sletio s kolnika i udario u metalnu ogradu, a potom i u parkirani osobni automobil", javili su iz PU požesko-slavonske. 

Vozač je ozlijeđen. Prevezli su ga u požešku bolnicu te mu uzeli uzorke krvi i urina radi analize. 

Dobit će kaznenu prijavu. 

"U vremenu od 21.30 do 2.25 državna cesta D-38 je bila zatvorena za sav promet koji se odvijao alternativnim pravcima", kažu u policiji. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene