Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok još nepoznat

U požaru obiteljske kuće poginuo muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U obiteljskoj kući nedaleko Bjelovara došlo je do požara u kojem je smrtno stradala muška osoba.

'Nešto prije 7.00 sati policija je primila dojavu da je u obiteljskoj kući, u naselju Prespa nedaleko Bjelovara, došlo do požara', rekao je za Dnevnik.hr Dražen Medved, glasnogovornik PU bjelovarsko-bilogorske. Dodao je kako je u kući pronađen mrtav muškarac na krevetu kojeg je vatra zahvatila. 'Pretpostavlja se da se radi o 80-godišnjem vlasniku kuće koji je bio gotovo nepokretan', dodao je i rekao kako se vatra nije proširila na cijelu kuću.

Pročitajte i ovo Teška prometna nesreća u Bjelovaru Poginuo vozač traktora Policija objavila detalje teške nesreće na bjelovarskoj obilaznici Ilustracija Gdje će im duša? Oprez, kriminalci imaju novu metodu! Opet prevarili ženu kojoj su već uzeli desetke tisuća eura, pogledajte kako su je sad nasamarili

Prema prvim neslužbenim informacijama policijskih službenika bjelovarsko-bilogorske Policijske uprave uzrok požara je neispravna noćna svjetiljka.

Požar, koji su brzo ugasili vatrogasci, nije se proširio na cijelu kuću. Na mjestu požarišta još uvijek su policijski službenici koji provode dodatne istražne radnje.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene