Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IDENTITET SE UTVRĐUJE

Nakon požara na Korčuli u objektu pronađeno potpuno izgorjelo tijelo osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U požaru pomoćnog objekta na Korčuli smrtno je stradala za sada nepoznata osoba, a tijelo je prevezeno u dubrovačku bolnicu, gdje će se utvrditi njezin identitet i točan uzrok smrti, priopćila je u ponedjeljak dubrovačko-neretvanska policija.

Nakon što je u subotu, 16. siječnja, u potpunosti ugašen požar koji je oko 9:20 sati izbio u pomoćnom objektu, odnosno kaminu koji se nalazi u sklopu kuće u Žrnovu, na Korčuli, unutar objekta je pronađeno potpuno izgorjelo tijelo, za sada, nepoznate osobe, naveli su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Službenici Policijske postaje Korčula, uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara, proveli su očevid. Utvrđeno je da je uzrok požara otvoreni plamen s prostora otvorenog kamina koji se proširio po unutrašnjosti objekta, te je on u potpunosti izgorio.

Pročitajte i ovo Vili Beroš pokrenut unutarnji nadzor Beroš zbog skandala u dubrovačkoj bolnici nazvao obitelj i ispričao se: "Svaka mu čast, a ravnatelj nas je zvao tek danas - usred sprovoda"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pronašli ga vatrogasci U požaru poginuo muškarac: Opušak zapalio krevet, popucala stakla i žbuka

Tijelo nastradale osobe prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnic,e gdje će se utvrditi njezin identitet i točan uzrok smrti, priopćila je policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene