Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Hrvoje Jelavić)

Policijskim očevidom je utvrđeno da je žar ispao iz peći i zapalio pod na kojem su se nalazile lako zapaljive tvari te se požar iz dvorišnog dijela proširio na obiteljsku kuću koja je u cijelosti izgorjela.


Policijski službenici PP Nova Gradiška očevidom su utvrdili da je do požara kuće u mjestu Magić Mala u utorak ujutro došlo uslijed ispadanja žara iz peći na kruta goriva. Pritom se zapalio pod na kojem su se nalazile lako zapaljive tvari te se požar iz dvorišnog dijela proširio na obiteljsku kuću koja je u cijelosti izgorjela.

Vezani članci Planuo auto na ulasku u benzinsku u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 1 Dramatična snimka: Zapalio se auto na ulazu u benzinsku postaju u Splitu, vozačica uspjela pobjeći Požar u Parizu (Foto: AFP) Požar u zgradi u pariškoj bolnici: Poginula jedna osoba, ozlijeđeno najmanje osam - "Nikad se nisam toliko bojala"

U požaru je smrtno stradala 81-godišnja vlasnica.

Podsjetimo, na dojavu o požaru u utorak oko 10:50 sati odgovorili su policajci i vatrogasci koji u vatru ugasili te pritom iz kuće iznijeli tijelo ženske osobe.