Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati očevida

Iz peći na drva pao žar: U požaru kuće kod Nove Gradiške poginula žena (81)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijskim očevidom je utvrđeno da je žar ispao iz peći i zapalio pod na kojem su se nalazile lako zapaljive tvari te se požar iz dvorišnog dijela proširio na obiteljsku kuću koja je u cijelosti izgorjela.

Policijski službenici PP Nova Gradiška očevidom su utvrdili da je do požara kuće u mjestu Magić Mala u utorak ujutro došlo uslijed ispadanja žara iz peći na kruta goriva. Pritom se zapalio pod na kojem su se nalazile lako zapaljive tvari te se požar iz dvorišnog dijela proširio na obiteljsku kuću koja je u cijelosti izgorjela.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Kuća obitelji Lukačić u potpunosti je izgorjela - 5 Katastrofa kod Križevaca Dom peteročlane obitelji progutala buktinja, sada ih čeka obnova od temelja: "Sve se pretvorilo u pepeo, nije bilo šanse da se išta spasi"

U požaru je smrtno stradala 81-godišnja vlasnica.

Podsjetimo, na dojavu o požaru u utorak oko 10:50 sati odgovorili su policajci i vatrogasci koji u vatru ugasili te pritom iz kuće iznijeli tijelo ženske osobe.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene