Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon trodnevnog traganja danas poslijepodne je iz rijeke Save izvučen plavi automobil 'Fiat punto' s mrtvom ženom, a uzrok pada vozila u Savu bit će poznat nakon policijskog očevida kojim bi se trebale utvrditi sve okolnosti tog događaja.


Više informacija o tom slučaju policija će, kako se očekuje, iznijeti sutra na konferenciji za novinare.

Vezani članci HGSS traga za Poljakom na Biokovu - 2 Veleposlanik Poljske: "Zahvaljujem svima koji su pokazali veliko srce u potrazi za našim državljaninom, nikada to nećemo zaboraviti" Slika nije dostupna Zagreb: Nastavlja se velika potraga za nestalom ženom u Savi

Zagrebačka policija u četvrtak je kratko izvijestila da je oko 300 metara od Mosta slobode oko 13 sati iz rijeke izvučen osobni automobil marke Fiat punto u kojemu se nalazi mrtva osoba i da je očevid u tijeku.

Policija nije otkrila identitet mrtve osobe pronađene u automobilu.

Mediji navode da je riječ o 44-godišnjakinji koja se na samoubojstvo vjerojatno odlučila zbog raka od kojeg je bolovala. Žena je navodno djeci napisala oproštajno pismo i oprostila se od prijatelja putem Facebooka.

Policija izvukla auto koji je sletio u Savu, u njemu se nalazi mrtva osoba

Policija je u utorak oko 15 sati od službe 112 dobila dojavu da je automobil sletio u rijeku. Iako policija tada nije potvrdila koliko je osoba bilo u njemu, pretpostavljalo se da su bile jedna ili dvije osobe.

Uz policiju u traganju su sudjelovali i vatrogasci i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) čiji su pripadnici iz čamca snimali podvodnom kamerom područje oko mjesta navodnoga slijetanja automobila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook