Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri dana potrage

Iz Save izvučen automobil: Policija ne odaje identitet pronađene osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon trodnevnog traganja danas poslijepodne je iz rijeke Save izvučen plavi automobil 'Fiat punto' s mrtvom ženom, a uzrok pada vozila u Savu bit će poznat nakon policijskog očevida kojim bi se trebale utvrditi sve okolnosti tog događaja.

Više informacija o tom slučaju policija će, kako se očekuje, iznijeti sutra na konferenciji za novinare.

Pročitajte i ovo Danka Ilić Tijelo još nije pronađeno U potragu za Dankom uključili se i mještani rodnog sela jednog od ubojica Danka Ilić potraga bez rezultata Majka ubojice malene Danke odbila svjedočiti! Doznaje se što dalje čeka njezina sina i drugog osumnjičenog

Zagrebačka policija u četvrtak je kratko izvijestila da je oko 300 metara od Mosta slobode oko 13 sati iz rijeke izvučen osobni automobil marke Fiat punto u kojemu se nalazi mrtva osoba i da je očevid u tijeku.

Policija nije otkrila identitet mrtve osobe pronađene u automobilu.

Mediji navode da je riječ o 44-godišnjakinji koja se na samoubojstvo vjerojatno odlučila zbog raka od kojeg je bolovala. Žena je navodno djeci napisala oproštajno pismo i oprostila se od prijatelja putem Facebooka.

Policija izvukla auto koji je sletio u Savu, u njemu se nalazi mrtva osoba

Policija je u utorak oko 15 sati od službe 112 dobila dojavu da je automobil sletio u rijeku. Iako policija tada nije potvrdila koliko je osoba bilo u njemu, pretpostavljalo se da su bile jedna ili dvije osobe.

Uz policiju u traganju su sudjelovali i vatrogasci i Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) čiji su pripadnici iz čamca snimali podvodnom kamerom područje oko mjesta navodnoga slijetanja automobila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene