Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BiH mediji:

U nesreći u BiH poginula Splićanka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se dogodila nedaleko Mrkonjić grada u zapadnoj Bosni smrtno je stradala P. Perković iz Splita, a njen 11-godišnji sin teško je ozlijeđen dok su otac i druga dvojica sinova pušteni na kućno liječenje, izvijestili su mediji u BiH.

Automobil sa splitskim registarskim pločicama za čijim je upravljačem bio A.Perković se u subotu oko 21,00 sat na magistralnom putu Jajce - Banja Luka, u mjestu Bočac u općini Mrkonjić Grad, sudario sa zaprežnim vozilom. Nisu objavljene okolnosti pod kojim je došlo do sudara.

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Na mjestu nesreće poginula je Perkovićeva supruga koja je bila na suvozačkom mjestu, a njen sin prebačen je u bolnicu u Banjoj Luci i nalazi se u teškom stanju, prenose mediji.

'K.P. je primljen na odjel za intenzivno liječenje s frakturom lubanje i kontuzijom mozga. Operativno je zbrinut, ali je u komi, na aparatima za umjetno disanje i sve dalje prognoze su preuranjene', rekao je liječnik Predrag Milošević iz KBC-a u Banjoj Luci. A.Perković i druga dvojica sinova pušteni su na kućno liječenje, prenose mediji koji navode da je u vrijeme nesreće u zaprežnom vozilu bio U.Ž. koje je lakše ozlijeđen. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene