Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uništio stan

U kuhalu pripremao drogu, pa zapalio stan: Hitno je prevezen u bolnicu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Muškarac je u požaru ozlijeđen i prevezen je u zadarsku bolnicu. Veći dio stana je opožaren, a zacrnjeni su i zidovi susjednih balkona te stubišta zgrade.

Zadarski policajci završili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom koji je 10. studenog oko 14:40 sati u Ulici Ivana Gundulića u Zadru, u stanu u vlasništvu 64-godišnjakinje, u kojem boravi, izazvao požar korištenjem električnog kuhala.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Aktualne teme Milanović: "Banožić je bio tamo gdje nije smio biti"

"Sumnja se da je izazvao požar korištenjem električnog kuhala na kojem je uporabom više kemijskih tvari pripravljao opojna sredstva, drogu. Protiv osumnjičenika je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te neovlaštene proizvodnje i prometa drogama"; objasnili su iz policije.

Pročitajte i ovo Rijeka Kupa - 1 Na granici sa Slovenijom U rijeci Kupi pronađeno tijelo nepoznatog muškarca

Inače, vatru su ugasli vatrogasci JVP Zadar, a u požaru je tjelesne ozlijede zadobio 41-godišnjak koji je kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u zadarsku bolnicu na pružanje daljnje liječničke pomoći. Opožaren je veći dio stana, a nastala je šteta i na dva susjedna balkona i stubištu zgrade.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene