Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na šest mjesta

U dubrovačkom akvatoriju pronađeni paketi marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na šest mjesta u dubrovačkom akvatoriju u posljednjih je mjesec dana u moru pronađeno više desetaka paketa u kojima se najvjerojatnije nalazi marihuana, doznaje se u policiji.

U dubrovačko-neretvanskoj policijskoj upravi kažu da je riječ o karakterističnim "obljepljenim" paketima u kojima se inače krijumčari ta vrsta droge. No, kako su se paketi, plutajući u moru, natopili vodom točna količina njihova sadržaja nije utvrđena.

O pronalasku je obaviješteno državno odvjetništvo, a paketi su poslani u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja 'Ivan Vučetić', gdje će se sa sigurnošću utvrditi je li riječ o marihuani.

Iako je ovakvih slučajeva posebno nakon nevremena bilo i ranije, s obzirom da je dubrovački akvatorij najbliže otvorenom moru, u policiji ne žele nagađati kako su paketi dospjeli u more.

>>
Izdao ga intenzivan miris: Mladić 'pao' s 10 paketa marihuane

U posljednjih mjesec dana paketi s biljem nalik marihuani u šest su navrata pronađeni u moru uz obale Lastova, Prevlake, Lokruma, Konavala i Lopuda. Uz pojedinačne pakete više ih se znalo nalaziti u torbama, a osim pomorske policije pronalazili su ih i ribari.

"Nakon prvog pronalaska pomorska policija intenzivirala je obilazak cjelokupnog akvatorija u cilju pronalaska sumnjivih paketa i sprječavanja moguće zlouporabe", izvijestila je policija koja je na svojim internetskim stranicama pozvala građane da u slučaju pronalaska sumnjivih paketa o tome odmah obavijeste policiju na broj 112 ili da se jave u najbližu policijsku postaju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene