Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autom sletjeli u more

Preminuo i treći mladić iz stravične nesreće u Zadru: "Danima smo se borili za njegov život, ali nažalost nismo uspjeli"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tužne vijesti dolaze iz Zadra. Preminuo je i treći mladić iz strašne nesreće koja se dogodila početkom svibnja u Zadru.

"Mladić je danas u 13:14 od posljedica prometne nesreće preminuo u zadarskoj općoj bolnici", potvrdio nam je Edi Karuc, zamjenik ravnatelja OB Zadar.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća Užas u Njemačkoj: Autobus se prevrnuo, ozlijeđeno je 27 učenika Deseci ozlijeđenih u nesreći trajekta Drama u Napulju VIDEO Trajekt se zabio u pristanište u popularnoj turističkoj destinaciji: Velik je broj ozlijeđenih

"Liječnici su se danima borili za njegov život, gotovo dva tjedna, no na žalost nismo uspjeli", rekao nam je. 

Stravična nesreća dogodila se 4. svibnja kada je 20-godišnji mladić koji je upravljao audijem zadarskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine udario prednjim dijelom vozila u rubni dio kolnika i rasvjetni stup. Vozilo se potom nastavilo nekontrolirano kretati udarivši u metalni vez i zaštitu obale te je sletjelo u more na dubini od osam metara.

U automobilu su bila četiri mladića. Tijela su iz mora izvlačili ronioci. Jedan mladić uspio se spasiti jer je na vrijeme isplivao na površinu. Danima su liječnici pokušali spasiti život trećem mladiću iz nesreće. 

Nakon očevida potvrđeno je da je krivac za nesreću neprilagođena brzina.

Načelnik zadarske Prometne policije Dražen Malčić odbacio je nagađanja da se teška prometna nesreća u Zadru dogodila prilikom utrke više automobila, a rekao je i kako je mladi vozač koji je poginuo imao vozačku dozvolu te je vozio audi A6 registriran na tvrtku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene