Obavijesti Video Pretražite Navigacija
krim istraživanje u tijeku

Tučnjava u Zadru: Daruvarac opet završio u policiji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Darko Kovačević Daruvarac ponovo završio je na razgovoru u policiji nakon tučnjave koja se u poslijepodnevnim satima dogodila u jednom zadarskom trgovačkom centru.

U PU zadarskoj su nam potvrdili da se u zadarskom trgovačkom centru u Ulici Akcije Maslenica dogodio fizički sukob u kojem su sudjelovale tri osobe. 

Pročitajte i ovo Mučni slučajevi koji su otkriveni zahvaljujući Provjereno (Foto: Dnevnik.hr) Komentar Lane Ružičić Kaznena prijava, kažete? Da ne radimo svoj posao, ovi bi ljudi vjerojatno još šetali. Ne samo šetali, oni bi tukli, silovali, prijetili... Slika nije dostupna imao rok do ponoći Darko Kovačević Daruvarac taksijem stigao u Remetinec, procurilo gdje će služiti kaznu

"Nakon dojave brzom akcijom policije sve tri osobe dovedene su u službene prostorije", rekla nam je Ivana Grbin iz PU zadarske, dodajući da je u tijeku kriminalističko istraživanje. 

Trojica muškaraca su u dobi 32, 36 i 35 godina. Neslužbeno doznajemo da je jedan od privedenih upravo Darko Kovačević Daruvarac, koji je početkom godine nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnog premlaćivanja djevojke u jednom zadarskom kafiću. 

Od objave nepravomoćne presude do danas Daruvarac je još nekoliko puta navraćao u policijske prostorije. Tako je krajem ožujka završio u pritvoru uz kaznenu prijavu zbog prijetnje 24-godišnjem mladiću u jednom zadarskom kafiću, koji je to prijavio policiji. Daruvarac je tvrdio da se radi o namještaljci, a mjesec dana kasnije mladić je prijavu protiv njega - povukao.

Početkom svibnja ponovo se družio s policijom, ovaj put zbog izazivanja prometne nesreće. Policija ga je tada sumnjičila da je zbog neprilagođene brzine Audijem sletio s ceste i udario u zaštitnu metalnu ogradu. Nakon nesreće odbio je alkotest i test na droge, a policija je objavila da nije bio vezan. 

Portal 24sata piše, pozivajući se na izjave svjedoka, da je Daruvarac gledao tučnjavu njegovog prijatelja i drugog mladića, no što se doista dogodilo bit će jasnije nakon završetka policijske kriminalističke obrade. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene