Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Operacija 'Tranzit'

Trojica Hrvata uhićena u BiH zbog krijumčarenja heroina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Republike Srpske privela je trojicu hrvatskih državljana zbog sumnje da su sudjelovali u lancu ilegalne trgovine heroinom koji je trebao završiti na crnom tržištu u Hrvatskoj, prenose u utorak banjolučke 'Nezavisne novine'.

Tijekom operacije pod nazivom 'Tranzit' policija RS-a zaplijenila je kilogram i pol heroina i u ponedjeljak je privela sedam osoba. Među privedenima su hrvatski državljani Zlatko Savić, Marin Knežević i Žan Dorčić.

Pročitajte i ovo Preminuo rudar u rudniku Mramor kod Tuzle Neizmjerna tuga Akcija spašavanja završila tragično: Iz rudnika Mramor izvučeno tijelo rudara Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina

Uhićeni su i državljani Bosne i Hercegovine Ljiljana Mandić, za koji mediji ističu kako je supruga bivšeg zamjenikka ministra pravde RS Mlađana Mandića, te Sakib Osmanović iz Bijeljine, Ibrahim Sefitagić iz Sarajeva kao i Borislav Nikšić i Ljiljana Milašinović iz Banja Luke.

Izvor 'Nezavisnih' navodi kako je droga pronađena u automobilu kojim su troje iz ove skupine pokušali otputovati iz BiH u Hrvatsku. Neki od uhićenih već su od prije u policijskim evidencijama kao počinitelji kaznenih djela. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene