Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Građani dojavili policiji

Trojica Dubrovčana uhvaćena na djelu: Turistima prodavali ampule za šlag s plinom za drogiranje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trojica Dubrovčana turistima je prodavala ampule za šlag koji se mogu koristiti za drogiranje. Građani su to prijavili policiji.

Dubrovačka policija dobila je dojavu građana u subotu o događanjima na ulazu u staru gradsku jezgru. Po dolasku su zatekli trojicu hrvatskih državljana u dobi od 50, 40 i 33 godine.

Pročitajte i ovo Heroin na PGP Gruda - 1 PGP Gruda FOTO/VIDEO U dva dana policija uhvatila trojicu dilera iz Albanije, pokušali su prošvercati heroin Slika nije dostupna NAKON OBJAVLJENE SNIMKE Divljao BMW-om po Pelješkom mostu, javila se majka ranije poginule tinejdžerice: ''Naletio je na moju curu koja je prelazila zebru''

Oni su stranim turistima prodavali ampule dušičnog oksida za šlag s dozerima i balonima koji konzumiranjem udisanjem djeluju kao opojna sredstva.

Iako se radi o zakonom dozvoljenim sredstvima, njihovim udisanjem dolazi do djelovanja sličnom djelovanju droga.

Pronađene ampule su im oduzete, njih ukupno 480, kao i 20 mini dozera.

"Osim toga, Policijska uprava dubrovačko-neretvanska je o navedenom dopisom izvijestila Državni inspektorat i nadležni komunalni odjel Grada Dubrovnika sa zamolbom da poduzmu mjere iz svoje nadležnosti, odnosno sankcioniraju nedozvoljenu prodaju na javnim gradskim površinama", priopćeno je iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene