Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrao više od 70.000 kuna

Tri godine krao po kafićima, župnim uredima i crkvama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhvatila je 24-godišnjeg mladića kojeg sumnjiči da je u posljednje tri godine na zagrebačkom području provalio u 25 ugostiteljskih objekata, automobila, župnih ureda i crkava, a na meti mu se našla i srednja škola te svlačionica športskog centra.

Mladićev provalnički pohod trajao je od prosinca 2006. do nedavnog uhićenja u veljači ove godine, a 'operirao' je u Zagrebu i okolici, od Maksimira, Peščenice, Dubrave i Medveščaka do Sesveta i Dugog Sela.

Pročitajte i ovo Nove crkvene tarife - 3 Nove tarife Poskupljenja nisu zaobišla ni crkvene usluge: Dnevnik Nove TV doznaje koliko će se odsad plaćati vjenčanja, pogrebi ili krštenja Slika nije dostupna pogubno za poslovanje Prijeti li Zagrebu i Splitu zatvaranje kafića? "Mnogi će zbog ove odluke morati zatvoriti svoja vrata..."

Iz provaljenih prostora krao je novac, alkoholna pića, prijenosna računala, opremu za fotoaparat i mobitele, dok je iz osobnih automobila otuđivao torbice s novcima dokumentima i mobitelima, cigarete i mp3 playere.

Procjenjuje se da je vrijednost predmeta koje je ukrao veća od 70.000 kuna. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene