Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz) Foto: Pixsell, Duško Jaramaz

Traži se muškarac koji je ukrao motocikl Piaggio Beverly, a koje je imalo zagrebačke registracijske oznake i bilo plave boje. Krađa se dogodila na području Dubrovnika te PU dubrovačko-neretvanska moli građane za dojave ukoliko ukradeno vozilo ili lopova primijete.


Muškarac koji je ukrao motocikl, a krađa je zabilježena na video nadzorne kamere, je star između 20 i 30 godina, visine oko 180 centimetara te srednje tjelesne građe.

Vezani članci Policija, ilustracija Policija otkrila lopove koji su iz pošte u Zadru ukrali više od 100.000 kuna, serijski kradljivci operirali diljem obale Krađa bicikla Uhvatila kradljivca bicikla na djelu i nije mu dopustila da se samo tako izvuče

"Molimo građane da, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke o tome, s punim povjerenjem, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr", stoji u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske. 

POgledajte video na kojem se vidi kradljivac: