Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)
Ilustracija (Foto: Pixsell, Duško Jaramaz)

Traži se muškarac koji je ukrao motocikl Piaggio Beverly, a koje je imalo zagrebačke registracijske oznake i bilo plave boje. Krađa se dogodila na području Dubrovnika te PU dubrovačko-neretvanska moli građane za dojave ukoliko ukradeno vozilo ili lopova primijete.


Muškarac koji je ukrao motocikl, a krađa je zabilježena na video nadzorne kamere, je star između 20 i 30 godina, visine oko 180 centimetara te srednje tjelesne građe.

Vezani članci Dubrovnik: Zbog nestanka struje ne radi većina objekata na Pilama (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) - 2 Turistički biser Jadrana skoro cijeli dan bez struje: Ugostitelji se žale da im je posao patio, pa ih gradonačelnik prozvao Ana Rucner (Foto: Filip Bašić) Ana Rucner po deveti put probudila prvo ljetno sunce na dubrovačkom Srđu

"Molimo građane da, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke o tome, s punim povjerenjem, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr", stoji u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske. 

POgledajte video na kojem se vidi kradljivac: