Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija traži pomoć

Traži se kradljivac s područja Dubrovnika: Jeste li vidjeli ovog muškarca?

Kradljivac motocikla (Foto: PU dubrovačko-neretvanska)
Kradljivac motocikla (Foto: PU dubrovačko-neretvanska) Foto: PU dubrova?ko-neretvanska
Traži se muškarac koji je ukrao motocikl Piaggio Beverly, a koje je imalo zagrebačke registracijske oznake i bilo plave boje. Krađa se dogodila na području Dubrovnika te PU dubrovačko-neretvanska moli građane za dojave ukoliko ukradeno vozilo ili lopova primijete.

Muškarac koji je ukrao motocikl, a krađa je zabilježena na video nadzorne kamere, je star između 20 i 30 godina, visine oko 180 centimetara te srednje tjelesne građe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ulovili ih Dvojac provalio u hotel kod Opatije, odale ih kamere: Kod jednog pronađen i kokain Ilustracija Potraga za kradljivcem Ukrali Mercedes, vozili se njime dva tjedna, a onda ga se odlučili riješiti: Nije sve išlo po planu

"Molimo građane da, ukoliko imaju saznanja o identitetu osobe sa snimke o tome, s punim povjerenjem, obavijeste Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku, odnosno najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, osobno ili pozivom na dežurni telefon 192, odnosno na e-mail dubrovacko-neretvanska@policija.hr", stoji u priopćenju PU dubrovačko-neretvanske. 

POgledajte video na kojem se vidi kradljivac:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene