Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolege iz udruge u šoku

Tragičan kraj predsjednice udruge Nezavisni dragovoljci Hrvatske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slavica Hruškar, predsjednica braniteljske udruge Nezavisni dragovoljci Hrvatske, jutros je pronađena mrtva u Zagrebu.

Slavica Hruškar počinila je samoubojstvo jutros u Zagrebu skočivši s nebodera u Sigetu, gdje se nalazi i njezin stan. Motiv tog tragičnog događaja zasad nije poznat.

Pročitajte i ovo Policija u Bugojnom, BiH Ubijen 21 Hrvat Istraga u BiH o samoubojstvu svjedoka u istrazi ratnih zločina nad Hrvatima Slika nije dostupna Nezadovoljni Vladom Hruškar protiv izjednačavanja žrtava Domovinskog rata i četničkih postojbi

U telefonskom razgovoru s predsjednikom NDH Zagrebačke županije, Željkom Cesarecom, doznajemo kako nitko od njezinih kolega nije imao razloga posumnjati u to da bi počinila samoubojstvo.

Hruškar protiv izjednačavanja žrtava Domovinskog rata i četničkih postojbi

"Saznao sam o tome od predsjednika Udruge. Šokiran sam. Čuli smo se prije Nove godine i čestitali si Božić. Ništa nije ukazivalo na takvo nešto", rekao je potreseni Cesarec i potvrdio vijest o tragičnom kraju Hruškar.

Slavica Hruškar bila je na čelu udruge s članstvom od 3.000 dragovoljaca. Ona je među prvima otišla na bojište, a članovi Udruge su svi koji su Domovinskom ratu pristupili do 15. siječnja 1992. godine.

Bila je jedna od onih koji su se zalagali za objavu Registra branitelja, još u doba Vlade bivše premijerke Jadranke Kosor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene