Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Cjelodnevna potraga

Tragičan kraj: HGSS-ovi ronioci u moru kod Baške Vode pronašli tijelo nestalog muškarca

Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 6
Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 6 HGSS
Aktualno Galerija Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 6 Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 6 Foto: HGSS Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 7 Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 7 Foto: HGSS Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 5 Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 5 Foto: HGSS Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 4 Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 4 Foto: HGSS +2 Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) - 3 Galerija 1/7 >>
Pripadnici HGSS Stanice Makarska u utorak u 19 sati pronašli su tijelo nestalog 36-godišnjaka.

Službenici Policijske postaje Makarska uputili su HGSS Stanici Makarska poziv za pomoć u traganju za nestalom osobom.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi

Prva ekipa spašavatelja na teren je upućena u 11:00. Nestala osoba u večernjim satima s ponedjeljka na utorak udaljila se od kuće i uputila u nepoznatom smjeru.

Tijekom dana ekipa na terenu je u više navrata mijenjala smjer i opseg potrage, ovisno o dobivenim podacima na terenu.

Nakon zaprimanja zone preklapanja baznih stanica, a nakon triangulacijom putem signala, potraga je preusmjerena na priobalni pojas.

Osobne stvari nestale osobe pronađene su na plaži, na istočnom dijelu mjesta Baška Voda.

Specijalno obučeni ronioci spašavatelji, pripadnici Stanice Makarska, nestalu osobu pronašli su na pet metara dubine na udaljenosti od 35 metara od obale.

U akciji su sudjelovali djelatnici PP Makarska, jedan brod Lučke kapetanije s posadom i 12 pripadnika HGSS Stanice Makarska, priopćeno je iz HGSS-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene