Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio bez osobnih dokumenata

Tragedija u Zagrebu: Muškarac kolabirao u tramvaju i preminuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac je u srijedu, nakon što su ga iznijeli iz tramvaja, preminuo na tramvajskoj stanici u Dubravi.

Muškarac je u srijedu kolabirao u tramvaju. Nakon što su ga iznijeli iz vozila, preminuo je na tramvajskoj stanici u Dubravi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna oprezno u vodu Koban dan za kupače u Hrvatskoj: Jučer se utopilo troje ljudi

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Utrkivali se U Zagrebu dječak (13) preminuo nakon što je popio energetska pića: Trčao je s prijateljima i odjednom se samo srušio

Iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba su nam potvrdili da su dobili dojavu u 13 sati. ''Zaprimili smo poziv da na adresi Dubrava 49 (tramvajska stanica) leži osoba bez svijesti koja se tresla i nije disala. Poziv je primljen kao prvi stupanj hitnosti. Tim Hitne pomoći odmah je upućen na adresu na koju je stigao u 13:09 sati. Radilo se o neidentificiranom muškarcu srednjih godina, bez osobnih dokumenata pri sebi. Po dolasku pacijent je bio bez svijesti, bez respiracija, bez palpabilnog pulsa, širokih nereaktibilnih zjenica. Na mjestu događaja nije započeta laička reanimacija. Liječnica je nakon pregleda pacijenta proglasila smrt u 13:26'', kazali su za DNEVNIK.hr iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene