Napad njemačkog ovčara, ilustracija
Napad njemačkog ovčara, ilustracija Foto: Getty Images

Osmogodišnja djevojčica podlegla je ozljedama nakon što ju je napao pas u slovenskom Mengešu, nedaleko od Ljubljane.


U napadu psa, vezanog lancem u dvorištu, smrtno je stradala osmogodišnja djevojčica u Mengešu, nedaleko od Ljubljane, javljaju slovenski mediji. 

Napad se dogodio u srijedu, a prema dosad objavljenim informacijama, čini se da je djevojčica ušla u dvorište obiteljske kuće u kojem je na lancu bio vezan veliki pas. Kada mu se približila, pas ju je napao i izgrizao do smrti. 

Policija je dojavu o napadu dobila u srijedu, malo prije 17 sati. Dvorište obiteljske kuće bilo je ograđeno, ali su vrata bila otvorena. Nakon što se približila vezanom psu, uslijedio je napad koji je na kraju prekinula odrasla osoba koja je pozvala i hitnu pomoć. 

Unatoč brzoj reakciji medicinske ekipe, osmogodišnjakinja je na kraju preminula od zadobivenih ozljeda. 

Napad njemačkog ovčara, ilustracija Psi bez nadzora u Istri napadali ljude i životinje: Njemački ovčar ugrizao muškarca, haski djetetu izgrizao ruke

Policija u Srbiji Strava u Srbiji: Četverogodišnjeg dječaka napali psi, preminuo na putu do bolnice Policija je obavila očevid i još uvijek prikupljaju informacije zbog sumnje na kazneno djelo izazivanja opće opasnosti. Veterinarska inspektorica vlasniku je oduzela psa.